BioNews editie 17

De nieuwe editie van BioNews is uit.


BioNews-Augustus-2015

Dankzij financiering van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en onze nieuw aangeworven Research Communication Assistant Tineke van Bussel, zijn we nu ‘back in business’. U kunt uitkijken naar reguliere maandelijkse updates over het onderzoek, recente wetenschappelijke bevindingen en de lopende werkzaamheden in de Nederlandse Cariben.
Omdat er veel gebeurd is in het afgelopen jaar is deze editie van BioNews uitgegroeid tot een extra uitgebreide uitgave. In deze editie vindt u een artikel over de lancering van onze drie jaar lange project “Save Our Sharks”, welke in het hele Koninkrijk aan het einde van augustus van start is gegaan. Er is een samenvatting van het werk van IMARES  evenals updates over monitoring van walvisachtigen en Naturalis’ nieuwe on-line database. Zoals altijd zijn er overzichten van onderzoeks- en monitoringsinspanningen, een lijst met recente publicaties evenals een kalender van de komende evenementen.

Download BioNews editie 17 (Engelstalig)

Meld u aan en ontvang BioNews voortaan per e-mail

© Copyright 2015
Dutch Caribbean Nature Alliance