BioNews editie 19

BioNews editie 19 is beschikbaar.


Bionews-19

BioNews is de maandelijkse nieuwsbrief van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA), gericht op het onderzoek naar biodiversiteit en het toezicht op de Nederlandse Cariben. BioNews biedt u een overzicht van de lopende onderzoeks- en monitoringsprojecten en biedt een regelmatige update over wat er momenteel speelt op onze eilanden.

Deze maand kijkt BioNews naar het ruimtelijk gedrag van haaien rond de eilanden Saba en Sint Eustatius en op de Saba Bank. Een verslag over de resultaten van een recente studie op Bonaire kijkt naar de structuur van visgemeenschappen in verschillende leefomgevingen, variërend van open water en zeegras tot algen bedden en mangrovebossen.

Tot slot een artikel over de organisatie van een marine expeditie naar St. Eustatius gehost door Caribisch Nederland Wetenschappelijk instituut. Een team van internationale onderzoekers, studenten en ‘citizen-scientists’ heeft een aantal bijzondere soorten ontdekt.

We willen onze partners, natuurbeschermers en wetenschappers bedanken voor hun waardevolle input en ondersteuning. Wij hopen dat u BioNews met plezier leest!

 

Download BioNews editie 19 (Engelstalig)

Meld u aan en ontvang BioNews voortaan per e-mail

© Copyright 2015
Dutch Caribbean Nature Alliance